Zero Waste Finland ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 14.11.

Zero Waste Finland ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 14.11.2018 Helsingissä. Kokouksessa valitaan yhdistyksen vuoden 2019 puheenjohtaja ja muu hallitus, toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja sekä hyväksytään yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019.

Kokouksessa valittu hallitus valitsee alkuvuonna 2019 keskuudestaan yhdistyksen varapuheenjohtajan ja sihteerin sekä nimeää muut vastuuhenkilöt joko hallituksen keskuudesta tai ulkopuolelta. Hallitus kokoustaa noin kerran kuussa pääkaupunkiseudulla, ja työskentelyyn voi osallistua myös etänä.

Yhdistyksen jäsenmaksun maksaneet jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan kokoukseen sekä äänivaltaisia. Etäosallistuminen ei valitettavasti ole mahdollista, mutta kokousta voi seurata livestreamin välityksellä ja hallitukseen ehdolle asettuminen on mahdollista myös etänä.

Näin lähdet mukaan yhdistyksen toimintaan

Voit lähteä mukaan myös muuten kuin hallitukseen ja vuosikokous onkin loistava tilaisuus siihen. Järjestämme loppuvuonna 2018 tai alkuvuonna 2019 kiinnostuneille info- ja tutustumistapaamisen hallituksen alaisuudessa toimivien, teemakohtaisten tiimien perustamiseksi. Voit itse miettiä, millainen rooli yhdistyksessä kiinnostaisi sinua; pestejä muovataan mukana olevien kiinnostusten kohteiden ja osaamisen mukaan. Kiinnostaisiko sinua vaikka rakenteellinen vaikuttaminen, varainhankinta, tapahtumajärjestäminen, käsityöt tai ruokahävikki?

Jos haluat lähteä mukaan toimintaan, liittymällä jäseneksi ennen vuosikokousta saat tervetuloviestin yhteydessä kutsun kokoukseen. Tutustu yhdistyksen toimintaan ja liity jäseneksi.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *