Zero Waste Finland ry logo kansikuva

Zero Waste Finland ry:n vuosikokous valitsi uuden hallituksen vuodelle 2020

Zero Waste Finland ry:n vuosikokous valitsi sunnuntaina 24.11. yhdistykselle uuden hallituksen sekä puheenjohtajan vuodelle 2020. Vuosikokous pidettiin Helsingin Ruoholahdessa, ja siihen osallistui 19 henkilöä ympäri Suomea niin paikan päällä kuin etäyhteyden kautta.

Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Taru Kehälinna Helsingistä. Taru on toiminut yhdistyksessä sen perustamisesta saakka: vuonna 2018 jäsenaktiivina ja vuonna 2019 hallituksen jäsenenä hoitaen viestintää sekä jäsenasioita. Lisäksi valittiin yhdeksänhenkinen hallitus sekä yksi varajäsen. Hallitustyöskentelyä jatkavat Helena Marttila, Juho Liimatainen ja Emilia Aarnisalo, jotka ovat olleet mukana myös vuoden 2019 hallituksessa. Heidän lisäkseen hallitukseen valittiin kuusi uutta varsinaista jäsentä sekä yksi uusi varajäsen.

“Olen hyvin iloinen valinnastani ja odotan innolla työskentelyä mahtavan hallitusporukan kanssa”, Taru Kehälinna kertoo. “Yhdistyksen kolmas toimintavuosi tulee tuomaan tullessaan mm. aluetoiminnan vakiinnuttamista, jäsentoiminnan kehittämistä sekä yritysten aktivoimista jätteiden vähentämiseen.”

Valittu hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan tammikuun 2020 alussa. Hallituksen jäsenet ja heidän tehtävänsä esitellään tarkemmin lähitulevaisuudessa aloitettavalla, säännöllisellä jäsenkirjeellä.

Zero Waste Finland ry on vuonna 2018 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää ja kehittää kestävää elämäntapaa ja zero waste -ajattelun mukaista toimintaa Suomessa. Yhdistyksen tavoitteena on muuttaa suomalaisten suhtautumista kuluttamiseen ja tehdä kestävästä elämäntavasta valtavirtaa. Voit lukea lisää yhdistyksestä täältä.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *