Zero Waste Syyskuu on täällä – ota haaste vastaan!

Zero Waste Syyskuu 2019

Zero Waste Syyskuu on taas täällä! Haastamme suomalaiset yhden kuukauden ajan kiinnittämään huomionsa kertakäyttökulttuuriin, jätteeseen ja tapaamme kuluttaa. Kutsumme jokaisen hetkeksi unelmoimaan maailmasta, jossa ei kuluteta turhaan luonnonvaroja.

Me väitämme, että voimme muuttaa maailmaa – yhdessä. Elämäntapavalinnoillamme on ilmastovaikutuksia ja jokaiseen päivään mahtuu lukemattomia mahdollisuuksia tehdä pieniä ja suuria ympäristötekoja. Vastuu luonnosta ja tästä upeasta planeetastamme on meidän kaikkien yhteinen.

Valitse siis oma tapasi osallistua ja opettele kuukauden verran kanssamme uusia tapoja. Jakamalla kuvan voit haastaa myös kaverit mukaan. Maailman muuttamiseen ei tarvita kourallista zero waste guruja, vaan massoittain tavallisia ihmisiä, jotka tekevät parhaansa – me lupaamme vastata kysymyksiisi ja kertoa vaihtoehdoista. Autamme sinua huomaamaan, että kestävä elämäntapa voi olla helppoa, palkitsevaa ja innostavaa!

Zero Waste Syyskuuta vietetään 1.-30.9. Kampanjakuukausi rakentuu zero wasten viiden K:n ympärille:

2.-8.9. Kieltäydy-viikko
9.-15.9. Karsi-viikko
16.-22.9. Käytä uudelleen -viikko
23.9.-29.9. Kierrätä ja kompostoi -viikko

Voit halutessasi jakaa kuvan somessa ja tägätä meidät: Facebookissa Zero Waste Finland ry tai Instagramissa @zerowastefinlandry. Kuukauden virallinen hashtag on #ZeroWasteSyyskuu

Kommentoi