Zero Waste Finland ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 22.11.2020

Kuluva vuosi lähenee loppuaan ja on aika suunnata katseet kohti Zero Waste Finland ry:n neljättä toimintavuotta. Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 22.11.2020.

Koronatilanteen vuoksi ensisijainen osallistumistapa on etäosallistuminen. Kokouksella on myös fyysinen tila Helsingissä. Tilaan päästetään rajattu määrä osallistujia (6 henkilöä).

Mitä kokouksessa tapahtuu?

Kokouksessa valitaan yhdistyksen vuoden 2021 puheenjohtaja ja muu hallitus, toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja sekä hyväksytään yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021. Kokouksessa käsitellään myös vuoden 2019 toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus. Kokouksessa esitetään myös muutosta sääntöihin.

Kokouksessa valittu hallitus valitsee alkuvuonna 2021 keskuudestaan yhdistyksen varapuheenjohtajan ja sihteerin sekä nimeää muut vastuuhenkilöt. Hallitus kokoustaa noin kahden kuukauden välein, ja hallitustyö onnistuu kokonaan etänä.

Yhdistyksen jäsenmaksun maksaneet henkilöjäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan kokoukseen sekä äänivaltaisia. Liittymällä jäseneksi ennen vuosikokousta saat kutsun kokoukseen. Maksathan tällöin jäsenmaksusi viimeistään keskiviikkona 18.11. Kannatusjäsenillä on puhe-, mutta ei äänivaltaa kokouksessa. Tutustu yhdistyksen toimintaan ja liity jäseneksi tästä.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *