Zero Waste Finland ry logo kansikuva

Zero Waste Finland ry:n vuosikokous valitsi uuden hallituksen vuodelle 2021

Zero Waste Finland ry:n vuosikokous valitsi sunnuntaina 22.11.2020 yhdistykselle uuden hallituksen sekä puheenjohtajan vuodelle 2021. Vuosikokous pidettiin koronavirustilanteen vuoksi ensisijaisesti etänä, mutta kokouksella oli myös fyysinen tila Helsingissä. Kokoukseen osallistui 14 henkilöä ympäri Suomea.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Taru Kehälinna Helsingistä. Taru on toiminut yhdistyksessä sen perustamisesta saakka: vuonna 2018 jäsenaktiivina, vuonna 2019 hallituksen jäsenenä ja vuonna 2020 puheenjohtajana. Puheenjohtajan lisäksi valittiin seitsemänhenkinen hallitus sekä kaksi varajäsentä. Hallitustyöskentelyä jatkavat Helena Marttila, Emilia Aarnisalo, Kai Lovi ja Alina Starzak, jotka ovat olleet mukana myös vuoden 2020 hallituksessa. Heidän lisäkseen hallitukseen valittiin kolme muuta varsinaista jäsentä.

Valittu hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan tammikuun 2021 alussa. Hallituksen jäsenet ja heidän tehtävänsä esitellään tarkemmin alkuvuonna.

Vuosikokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaan vuoden 2021 toiminnalla on kaksi painopistettä. Keväällä keskitytään yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen kuntavaalien alla, ja syksyllä järjestetään jo yhdistyksen toimintaan vakiintunut Zero Waste Syyskuu -kampanja.

Zero Waste Finland ry on vuonna 2018 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää ja kehittää kestävää elämäntapaa ja zero waste -ajattelun mukaista toimintaa Suomessa. Yhdistyksen tavoitteena on muuttaa suomalaisten suhtautumista kuluttamiseen ja tehdä kestävästä elämäntavasta valtavirtaa.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *