Yhdistyksemme toimii seitsemättä vuottaan nollahukka-ajattelun sanansaattajana. Olemme joukko vapaaehtoisia aktiiveja jotka mahdollistavat uudenlaista toimintaa kestävyyttä kohti.
Yhdistyksen hallituksessa on kolme varsinaista jäsentä ja neljä varajäsentä. Tässä meistä lyhyt esittely.
Simo Koskinen
World Cleanup Day 2018 oli alkusysäys joka innosti ZW toimimaan. Haluan olla mukana avaamassa yhteiskunnallista keskustela kestävästä kehityksestä ja luonnonvarojen ylikuluttamisesta. Tällä matkalla olen edelleen, ja koitan löytää oikeat askelmerkit rakentaakseni näkyvää muutosta.
Tasapaino luonnon kanssa sekä kunnioitus elinympäristöämme kohtaan ovat itselle tärkeitä asioita joista haluan puhua ihmisten kanssa, oli se sitten esiintymislavalla tai kahvilatapaamisissa.
Päivi Korttilalli
Olen ollut mukana ZWF:n toiminnassa muutaman vuoden. Palasin nyt hallituksen jäseneksi, sillä haluan olla mukana kehittämässä yhdistystä. Jäte- ja ylikulutus-ongelmaa on liian pitkään yritetty ratkaista pelkällä kierrätyksellä.
Minulle on tärkeää luoda yhteys ihmisiin ja luontoon. ZWF voi järjestää tapahtumia, jossa kestävyyden edistäminen yhdistyy hyvinvoinnin lisääntymiseen. Yhdessä toimiminen on merkityksellistä ja hauskaa.
Yhdistystoiminnan lisäksi teen työtä kiertotalouden parissa ja haaveilen ekokylästä Oulun seudulla.
Nyt on hyvä aika luoda uudenlaista ajattelu- ja toimintatapaa yhteiskuntaan. Zero Waste on ajankohtaisempi kuin koskaan!!!
Miikka Korpiranta
Zero Waste elämäntavasta intoutunut ja yhdistyksen jäseneksi 2019 aktivoitunut.
Lahdesta kotoisin olevana kierrätys ollut tuttua jo lapsuudesta 90-luvulta ja kahden pojan isänä ja tekniikasta kiinnostuneena sitä tulee pohdittua asioiden korjattavuutta, joten yhdistyksen näkökulmasta luonnollisesti nousee suunniteltua vanhenemista vastaan taisteleva rooli ja muu keskustelu kierrätyksen merkityksestä.
Sami Soininen
Olen aina kiinnostunut löytämään uusia ja miksei vanhojakin ratkaisuja kiertotalouden edistämiseksi. Vapaa-aika kuluu fillarireissujen ja erilaisten remonttiprojektien parissa. Ohjenuorana on mummojen ja vaarien tuttu slogan, että kaikkea voi tarvita tulevaisuudessa, joten älä heitä mitään pois.
Emilia Aarnisalo
Inka Vaarala
Kia Kauppila
Vastaa