Zero Waste Finland ry logo kansikuva

Zero Waste Finland ry:n hallitus vuodelle 2022

Zero Waste Finland ry:n vuosikokous valitsi 20.11.2021 yhdistykselle uuden hallituksen sekä puheenjohtajan vuodelle 2022. Vuosikokous pidettiin koronavirustilanteen vuoksi hybridinä: osallistua pystyi sekä etänä että paikan päällä Helsingin Ruoholahdessa. Kokoukseen osallistui 8 henkilöä.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Kai Lovi. Kai on ollut yhdistyksen hallituksessa kaksi aiempaa vuotta. “On hienoa että kuormittavista vuosista huolimatta jäsenistöstä löytyy edelleen intoa myös hallitustoimintaan kohtaan! Kiitän luottamuksen osoituksesta. Tavoitteeni puheenjohtajana on pyrkiä takaamaan jäsenistölle mahdollisuus tavata toisiaan edes etänä kauden 2022 aikana, sekä edistää hallituslaisten jaksamista”, Kai kertoo.

Puheenjohtajan lisäksi valittiin viisihenkinen hallitus sekä kaksi varajäsentä. Valittu hallitus järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan tammikuun 2022 alussa. Hallituksen jäsenet ja heidän tehtävänsä esitellään tarkemmin alkuvuonna.

Vuosikokouksessa hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaan vuoden 2022 keskeisenä tavoitteena on tehostaa yhdistyksen toimintaa, selkeyttää toimintatapoja ja karsia ylimääräisiä toimintoja sekä keskittää resursseja rajatummin. Viestintä ja paikallistoiminta ovat erityisen huomion kohteena. Lisäksi syksyllä 2022 järjestetään jo tutuksi tullut Zero Waste Syyskuu -kampanja.

“Haluan kannustaa kaikkia yhdistyksemme jäseniä, joita yhdistystoiminnassa aktivoituminen kiinnostaa, ottamaan yhteyttä hyvin matalalla kynnyksellä! Hallitus on välttämätön yhdistyksen pyörittämiseen, mutta tärkeää tekemistä ja luovaa työtä riittää kaikille kiinnostuneille. Kukaan ei ole seppä syntyessään ja kaiken oppii tekemällä. Toiveenamme on tällä kaudella saada aktiivisia jäseniä erilaisiin luottamuspesteihin omien kiinnostuksen kohteiden mukaan mm. sisällöntuottamiseen, paikallistoiminnan kehittämiseen ja tapahtumien järjestämiseen”, puheenjohtaja Kai tiivistää.

Jos haluat edistää kestävää elämäntapaa vuonna 2022, tutustu yhdistykseen ja tule mukaan toimintaan!

Zero Waste Finland ry on vuonna 2018 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, joka edistää ja kehittää kestävää elämäntapaa ja zero waste -ajattelun mukaista toimintaa Suomessa. Yhdistyksen tavoitteena on muuttaa suomalaisten suhtautumista kuluttamiseen ja tehdä kestävästä elämäntavasta valtavirtaa.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *